KÄYTÄNNÖN OHJEITA ASUKKAALLE

Huoltoyhtiö ja isännöitsijä

Taloa hoitavan huoltoyhtiön ja isännöitsijän yhteystiedot löytyvät ilmoitustaululta. Huoltoyhtiön puoleen voi kääntyä muun muassa seuraavissa asioissa:

Asunnot

Asunnossa ei saa tehdä remonttia ilman vuokranantajan lupaa. Asuntojen oviin ei saa asentaa lukkoja ilman vuokranantajan lupaa. Huoneistoissa olevia ilmastointiaukkoja ei saa tukkia. Viemäreihin ei saa laittaa ongelmajätteitä, vaippoja, siteitä tms. Vuokralaisella on asunnon kunnossapitovelvollisuus: ilmoitathan siis joko isännöitsijälle tai huoltoyhtiölle mahdollisista ongelmatilanteista.

Kellari- ja ullakkokomerot

Ei ole suositeltavaa säilyttää arvokasta tavaraa kellari- tai ullakkokomerossa. Otathan huomioon ettei tavaroita, jotka eivät mahdu komeroon, jätetä kellari- tai ullakkokäytäville (turvallisuusriski).

Pyöräkellari

Pyöräkellari on tarkoitettu ainoastaan polkupyörien ja talviurheiluvälineiden säilytykseen. Pyöräkellarissa ei saa säilyttää moottoriajoneuvoja eikä niiden osia, huonekaluja tms. Pyöriä ei saa lukita ulkorappujen kaiteisiin kiinni (hankaloittaa puhtaanapitoa).

Poismuutto

Pois muuttaessaan asukkaan tulee huolehtia asunnon tyhjennyksestä, siivouksesta ja jätteiden pois kuljetuksesta, toisin sanoen taloyhtiön jäteastioihin eivät kuulu tarpeettomat sohvat, televisiot, patjat ym.

Uuden asunnon tarve

Katso vuokra-asunnot.